Ons Docententeam

Alle docenten zijn HBO-gediplomeerd en hebben een HBO-opleiding dansvakonderwijs voltooid. Verder worden er regelmatig gastdocenten en gastchoreografen uitgenodigd voor het verzorgen van lessen, workshops en dansproducties.

Dit zijn onze vaste docenten:

 

Joan van der Mast

joan@exnunc.nl

Geboren 31 december 1960

Na haar opleiding aan de Rotterdamse Dansacademie danste zij bij diverse gezelschappen in binnen- en buitenland. Zij specialiseerde zich in de Laban techniek, Laban Bewegings analyse en Choreologie. Nu is zij dansdocent, choreograaf, danscoach, Laban Movement Analist en beleidsadviseur.

Joan is de oprichtster van Ex Nunc:Ex Nunc en heeft sindsdien ook de artistieke leiding van de stichting. Zij geeft les aan intermediate, gevorderden en selectie-groepen bij Ex Nunc: Ex Nunc. Haar stijl is een mix van Laban- en Limontechniek, die zij op een eigen wijze mengt met eigentijdse invloeden van o.a. Yoga, Bartenieff Fundamentals, Capoeira, Forsyth-techniek en release techniek. Zij is als docent moderne dans verbonden aan de Rotterdamse Dansacademie en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daarnaast is zij adviseur educatiebeleid bij het Nederlands Danstheater en artistiek directeur van de daCi-conferentie-2006 (dance and the Child international).
Marieke vd. Naald
Marie Claire Goemans
Anouk Sergo